DESPUÉS DE LA LLUM

Em vaig despertar de cop, molt esverada, no sabia el que havia passat. Vaig aixecar-me i poc a poc vaig començar a recordar. Després de que aquell meteorit gegant impactes contra la terra ningú sabia que fer, lentament veia com s’anava apropant cada vegada més algo que no podia distingir del tot. Els carrers estaven plens de gent corrent alterada, només hi havia temps de cridar, marxar corrents i esperar a que res greu pases. Mentres els carrers estaven plens d’esbarjo jo només sentia com els meus ulls és centraven en aquell objecte gegant que tapava tota la llum.
Al aixecar-me vaig sentir un gran mareig que va fer que em caigués al terra, hem trobava sol amb el record de tot el que havia passat. El més aviat possible em vaig aixecar intentant no recaure i poc a poc vaig començar a caminar pels carrers que estaven completament buits. Tenia la sensació de que tot el que estava passant era fruit d’un somni i no sabia com reaccionar.
Tot estava completament destrossat però els meus ulls és van il·luminar en el moment que entre tota la foscor i tot el desordre vaig veure com e movien uns cabells i en la llunyania una dóna començava a cridar desesperada. Em vaig apropar i vaig començar a cridar euforic perque vingues cap a mí. Finalment és va girar amb uns dels crits que va sentir i els dos vam començar a córrer cap a l’altre. Al trobar-nos la dóna va començar a plorar com si no hi hagués un demà i la vaig abraçar.
Ja havia passat una estona en la qual els dos estavem en silenci sense saber ben bé que dir i vaig aprofitar aquella calma per començar a parlar. Vaig arrancar explicant la meva història i explicant detall per detall la situació que havia viscut. La dona al principi va quedar parada pero finalment em va dir el seu nom i em va dir que estava molt espantada, no sabia que fer.
Temps després em vaig trobar escrivint aquest relat al 2050 explicant com anys enrere vaig tenir que reformar-me i canviar completament la meva vida després d’haver sobreviscut a quasi quasi el fi de la vida humana a causa del gran meteorit que va impactar a la Terra i només ens va deixar amb vida a mi en Joan i la meva companya en aquesta història, l’Emma.
  • Hits: 39