Metavers

Dia 31 de maig del 3023 la vida real no serveix de res, tothom es guanya la vida virtualment en una realitat virtual creada per Elon Musk al 2026, principalment no li van fer cas amb aquest projecte, pero actualment es la font de relacions socials i de vida, i de jocs, l'únic que no es pot fer és menjar i dormir.
Elon Musk al morir va deixar tres claus amagades per tot el multivers, i qui les trovi serà el nou cap de la cooperativa de la realitat virtual.
Em dic “Títol” , soc un “booster” així ens denominen a la gent que es dedica a intentar trobar aquestes claus, l’única pista que ens va donar va ser que la primera clau estava en un lloc on es feien manualitats de cuina, però tots els “boosters” ja han fet totes les receptes i han buscat en tota la sala i no han trobat ni una pista més ni tan sols la clau.
Avui a les 12 del migdia i per setè dia consecutiu a la vaig tornar a la cuina per poder trobar pistes, estava amb els meus amics virtuals, i estava cantant la cançó de “Happy” i els meus amics em van dir que toquès amb la cullera d’or la melodia, quan vaig començar tot anava bé, però al acabar inesperadament va sortir un holograma d’Elon Musk, em va dir que com he sigut el primer en trobar la clau em donarà mig milió d’euros, per poder comprar-me més coses que hem facin millorar en el metavers. I que la següent clau es troba en un lloc on hi ha molt soroll i molta música.
De moment només teniem la primera clau els meus amics i jo. I una tal Diana que la va trobar després de nosaltres. a les 23:00 em trobava a una discoteca ballant amb una noia que casi no coneixia, i intentant escapar-me de la gent que em perseguia per intentar que els digues on era la clau, vaig pensar on podia estar l’altre clau. Em sabia casi tota la vida d’Elon Musk de memòria i em vaig adonar que va conèixer a la seva dona aquí. Així que vaig anar a buscar a alguna dona semblant a la seva i la vaig trobar justament on es van donar el seu primer petó, així que jo també ho vaig fer, i de nou vaig veure l‘holograma, però en aquell moment va sortir un holograma molt enfadat em va dir que perquè tocava a la seva dona que aquella no era la missió i em va dir per fer això ara t’hauré de matar.
I ara em trobo aquí amb un altre dispositiu amb la primera clau i el mig milió d’euros, no he volgut tornar a intentar la segona missió. i no ho crec que ho faci, estic treballant de vendre l’informació de on es la primera clau. Guanyo bastant, ja que la gent paga bastant per saber on es. I al final em vaig casar amb la dona de la discoteca, es deia Diana, que justament era l’altre persona que va trobar la primera clau amb nosaltres.

  • Hits: 36