EL MÓN CONTRA LA CONTAMINACIÓ

Som a l’any 2027 i el nostre món està ple de contaminació des de fa molts anys, però ningú fa res ja que no hi estan interessats. Hi ha un noi nord-americà que es diu Jack i té 23 anys, i aquest està a punt d’acabar la seva carrera com a científic. Un dia normal de la seva vida està mirant les notícies i veu que el món està molt malament en aquest tema, i pensa fer alguna cosa amb la qual es millori la contaminació ja que com a bon estudiant de ciències sap que si el món no acaba amb la contaminació, la contaminació acabarà amb el món.

La primera idea que se li va acudir va ser parlar amb els seus familiars, companys i amics sobre això però, va veure que els familiars i els amics no hi estaven gaire interessats però els companys de la carrera si que hi estaven, ja que des de feia temps alguns volien avançar en aquest tema.
Un dia es reuneixen tots els que volen experimentar en aquest tema i pensen què fer perquè al més aviat possible puguin acabar amb la contaminació. S'adonen que els països amb més contaminació són els que més es descuiden en això i parlen amb científics més grans per poder-ho resoldre. Com a conclusió creuen que perquè s’acabi la contaminació necessiten ajuda de molts països i persones.

Va ser aquí quan va començar tot, els científics reuneixen els polítics de tots els països i els expliquen tot el tema. Per fi s’adonen de la importància d’aturar la contaminació i decideixen posar unes lleis que tothom haurà de complir, sobretot els països en els quals hi ha més contaminació.

Com a resultat a l’any 2029 veuen un canvi brutal, perquè queda molt poca contaminació, i a poc a poc aquesta també acabarà si segueixen així. Tot això va ser gràcies a en Jack ja que si aquell dia ell no hagués rumiat sobre el tema, ningú hi hauria fet res.
  • Hits: 39