Ciutats de Fum

Fum.

Va ser el que ens va acabar destruint a tots, recordo que de petit ens posàvem a parlar entre amics, com creiem que acabaria el món, és clar sempre dintre de la imaginació d’un nen. Des d'una apocalipsi zombi fins a un meteorit gegant, nosaltres érem nens i mai no hauríem contestat que seríem la causa els mateixos humans.

Vivíem en un món quasi perfecte, amb molta tecnologia que no parava constantment d’evolucionar. Tot i que existien els rics no hi havia res al que li poguéssim dir pobresa, la medicina estava increïblement avançada a la qual tothom tenia fàcil accés, vam trobar moltíssimes cures. Però oh Grandiós no hauries d’haver començat aquell projecte. Tu i ningú més vas ser el culpable.

Vivíem en un món idíl·lic i ara lluitem cada dia per sobreviure.

Vivíem podent expressar el que volíem i ara ens maten si diem la veritat.

Vivíem jugant als carrers i ara quasi no tenim aire per respirar.

Vivíem tenint i un futur assegurat i ara vivim recordant el passat.

Tant de bo pogués llegir aquesta carta davant del món, tant de bo pogués deixar cridar la meva Ànima, i que ho escoltessin fins a l’últim racó de Supernova, que t’odio, amb tot el meu cor, que tots et veuen com un ídol i un salvador, però jo et veig com una merda de persona que ens ha tret tot el que teníem per ambiciós.

Fa tan sols un any a mi m’agradava anar al parc amb el meu fill, i ara ell juga amb una merda de màquina que fa sorolls perquè ni jo tinc temps ni tenim un parc on anar.
Des que el món es va infectar i vam venir a viure tots a la Supernova, (la nau més desenvolupada i preparada per mantenir-nos) ha estat tot com l’avern.

Pitjor que una guerra, obliguen a joves a tornar a la terra per fer expedicions, els estan matant i ningú no hi fa res. Per què no portes d’expedició als mateixos maleïts “robots mainadera” que ens obligués a deixar amb els nostres fills? Ah és clar perquè allò et sortiria més car que enviar a nanos de divuit anys, oi?. És més tota la nau està controlada i dirigida per robots, segons tu perquè així no cometen cap error, però mai no he vist ni jo ni ningú que hi hagués un sol robot salvavides.
Que t’importa més, la població o els robots i la Terra? Perquè és clar que allà hi ha d’haver alguna cosa ben interessant, si no, no obligaries 30 nanos a anar a la terra cada dues setmanes. Sense parlar dels centenars de morts que hi ha hagut en aquelles expedicions per les quals no hem rebut cap justificació.

Saps què, Grandiós? Una d’aquelles morts fou mon germà. I ell ja havia participat en unes quantes expedicions quan un dia abans de la seva última, em va dir que si algun dia m’escollien com a nou candidat per a excursions, mai no els mires als ulls.
Jo mai no vaig saber que volia dir, ni ell m’ho podia explicar perquè els tenien prohibit explicar res, després d’aquella expedició el cos amb les conques dels ulls buides va ser tot el que vaig rebre del meu germà. Ens van obligar a callar i no ens van donar cap explicació.

Va ser aquell dia que només pensant vaig veure amb claredat totes les mentides que vas crear, una darrere de l’altre.

Per desgràcia avui he d'escriure aquesta història des d'una presó, perquè tots em prenen per boig, però jo tinc més que clar el que dic. Vosaltres mai no haguéssiu permès que el meu germà m’expliqués una revelació com aquella, a més envieu als expedicionistes amb “bombones d’oxigen” perquè a la terra no es pot respirar i sempre tornen totes al 100% de buides, a les persones mortes sempre els falta una part del cos i vam tardar molt poc en poder refugiar-nos a la Supernova, potser ja estava preparada? Potser és que algú se’ls menja? Potser és que no és oxigen el que porten?

Digues-me si m’equivoco quan et dic que el que realment estàs fent a l’esquena de tothom és crear una nova generació d’humans. Vas alliberar un gas suposadament tòxic i ens vas “salvar” a tots excepte uns quants que es van quedar a la terra, per a veure com sobrevivies, per a veure els seus instints salvatges. No és oxigen el que porten les bombones si no CO2, vols veure com de ràpid és capaç d’evolucionar el ser humà si de mica en mica anem afegint una mica més de CO2. Vols veure com al cap d'uns anys hauràs creat uns humans capaços de respirar en una atmosfera totalment contaminada.

Estàs jugant a ser Déu.
  • Hits: 45