Forats de cuc

La meva mare va morir el 9 de febrer del 2000. Em va costar superar la seva mort, des de aleshores m'han passat coses no gaire normals, sentia veus al meu cap. 2 anys després de la mort me'n vaig anar a viure amb el meu pare a una casa enmig del bosc. La nit del 2004 vaig treure el cap per la finestra i vaig veure una llum que creuava el bosc, vaig sortir per a investigar.
S'escoltaven sorolls i murmuris, cada vegada que m'acostava més a la llum, els sorolls i les veus s'escoltaven més fortes. En aquell moment va ser quan es van començar a torçar les coses. El bosc estava molt fosc, no podia veure res i els sorolls m'estaven atordint, vaig decidir apropar-me sigil·losament per a descobrir d'on venien aquests sorolls i aquestes veus .En el moment en el que m'estava apropant vaig veure alguna cosa sense rostres córrer cap als arbres. En aquest moment em vaig quedar paralitzada per el que acabava de veure, vaig decidir sortir corrent cap a la meva casa.
Quan estava creuant el bosc, vaig descobrir un portal enorme, sabia que aquest tipus de portal tenia nom, però no sabia com es deia, quan vaig arribar a casa em vaig tancar a la meva habitació i vaig començar a buscar informació sobre els portals, vaig trobar informació bastant interessant. Vaig descobrir el seu nom, aquest tipus de portals es diuen "Forats de cuc", també vaig descobrir coses molt estranyes. Dels forats de cuc poden sortir criatures que no són humanes, vaig analitzar el que havia vist en el bosc, pot ser que el que vaig veure hagués sortit d'aquest forat de cuc.

L'endemà em vaig despertar molt confusa pel succeït. Volia continuar investigant, volia anar amb el meu pare per a no sentir-me sola, però encara no li vaig dir el que vaig veure perquè no em creuria i el veuria una estupidesa. Cap a les 14:10 vaig anar al bosc per si trobava alguna cosa més. A aquella vegada no sentia sorolls, la llum que vaig veure la nit anterior ja no estava. Van passar uns 10 minuts, vaig treure el cap al riu i vaig veure com una espècie de bava molt espessa, vaig decidir seguir el rastre de la bava. Em va portar a un lloc que no coneixia. Entre els matolls vaig veure a una nena tirada d'uns 7 anys, no sabia si estava viva o morta.

-Hola, com et dius?

-Estàs bé? Hola?

La nena no em responia, li vaig tirar una mica d'aigua per a veure si es despertava. Al final, es va acabar despertant, amb un to de veu molt fluix, em va dir:

-El meu germà no és aquí.

-On està el teu germà?

La nena es va començar a posar nerviosa.

-No és aquí!!! Els dolents se l'han emportat!

Li vaig preguntar coses per a treure-li informació, perquè crec que aquesta nena sabia el que estava succeint en el bosc.

- Els dolents? Qui són els dolents?

- Són bestioles rares!

-Crec que et puc ajudar, la nit anterior vaig veure una cosa similar al que m'estàs dient, crec que el que vaig veure va ser qui es va emportar al teu germà.

- Necessito que posis de la teva part i em diguis com et dius, com es diu el teu germà i que és el que vas veure exactament, d'acord?

- D'acord. Em dic Raquel i ahir a la nit vaig ser amb el meu germà Tom a passejar, me'n vaig anar cap al riu i el vaig perdre de vista. Quan em vaig donar la volta, una bestiola rara el tenia agafat i se'l va emportar en una espècie de portal.

- Intentaré ajudar-te. El portal que van ficar al teu germà es diu forat de cuc, jo també vaig veure aquest portal. Crec que els dolents surten d'aquí.

- Em podries dirigir el lloc on es van emportar al teu germà?

- Sí.

Quan vaig arribar al lloc amb la nena em vaig quedar una mica impactada, vaig veure a bastants bestioles rares sortir del forat de cuc. Em vaig espantar una mica, però vaig intentar protegir la nena. Les bestioles rares no em van veure, em va semblar estrany perquè estava molt a prop d'ells. Vaig trepitjar un tronc sec i vaig fer soroll, les bestioles rares es van girar. Em vaig anar corrent amb la nena.

- Crec que els dolents s'orienten pel soroll.

-Estic espantada!

- Tranquil·la, trobaré al teu germà.

Em vaig amagar darrere d'un arbre, sorprenentment allí estava el nen, estava ple d'aquesta bava tan viscosa.
-Que té!!

- Tranquil·la, això es neteja, l'important és que l'hem trobat.

Després del succeït els vaig portar a la meva casa i li vaig explicar tot al meu pare.
  • Hits: 186