UN COR DE L’ÀREA 51

Un 16 d’abril de 2010, va aparèixer un fenomen paranormal a prop l’àrea 51. Es tractava d’un extraterrestre procedent d’un altre planeta, Saturn, exactament a una ciutat anomenada Klipto. Ràpidament va marxar d’allà i accidentalment va acabar a uns jardins de Nevada, Estats Units.

Just en aquell moment, quan ell ho donava tot per perdut, va conèixer a la Lia, una nena de vuit anys que passejava per allà. Amb precaució la Lia es va apropar i de seguida va notar la tristesa en la seva mirada. Quan va veure els seus ulls vidriosos, es va submergir en una nostàlgia instantània. L’alien no tenia identitat, així que la noia va decidir fer honor a la seva pel·lícula preferida, posant el nom del protagonista a l’alienígena, Billy, de Billy Elliot.
Ell li va explicar que estava perdut, que no tenia on anar i que se sentia sol. Sense pensar-ho molt, la Lia li va oferir una casa on viure, la seva. Tot havia de ser un secret ja que la nena vivia amb els seus pares i no podien assabentar-se de res.

Ja havien passat unes setmanes des que en Billy havia arribat i tots dos eren inseparables, tenien una amistat especial, fora del comú.
El dia anterior havien estat jugant al jardí, tot just quan els pares de la Lia van marxar. Un veí els va veure i va quedar aclaparat, parat. Aquella mateixa nit va trucar a la policia, el noi sabia que havia de marxar així que va enviar un senyal d’auxili a l’espai i els altres extraterrestres el van socórrer. Moments abans de pujar a la nau, va prometre a la Lia una amistat eterna i que tornaria d’aquí poc a visitar-la.

  • Hits: 201

ESCOLA D'ESCRIPTURA

EUSKAL ETXEA

AEELG

EDITORIAL GALAXIA

METODE

INVESTIGACIÓN Y CIENCIA

EL HUYAR

AELC

BIBLIOTEQUES DE BARCELONA

ESCUELA DE ESCRITORES

ESCUELA DE ESCRITORES

IDATZEN

EFERVESCENCIA