Van Arribar per a quedar-se

Havíem realitzat un gran viatge per arribar fins aquí, amb l’esperança de transformar-nos i després sortir. Entrar-hi no va ser el problema, va ser fàcil, no vaig trobar molta resistència, la veritat es que no hi va haver cap resistència. Però no va ser el mateix al sortir.

En el primer intent de sortida havia 15ºC, ho vaig poder veure en el mesurador de temperatura de la paret abans de tancar la porta. Encara que no es pogués veure res, vaig estar il·luminada durant tot el trajecte, la transformació a no visible podria pensar-se que fora una avantatge per a poder sortir, però no va ser així, tot resultava difícil. Estava atenta tractant de no trobar-me amb els vigilants, sobre tot perquè n’hi ha de diferents tipus i no sempre es fàcil identificar-los. Molts creuen que el major problema està més amunt, però en aquets primer intent ens van atrapar a baixa altura i a moltes ens van enviar de retorn.

Recordo que les nostres avantpassades els era més fàcil entrar i sortir transformades sense problemes, ara hi ha cada vegada més vigilants de diferents tipus i estan aquí acumulant-se, n’hi ha tants com mai en els últims 5 o potser 6 milions de anys, és el major registre mai vist. Bé excepte en el Eocè, en que fins hi tot hi va haver un augment molt major que ara, però l’origen no va ser el mateix.

Vam fer el segon intent de sortida, no vaig mirar el mesurador de temperatura en aquesta ocasió, però crec que cada vegada va augmentant. Ara m’he adonat que l’aigua és un dels principals culpables, perquè es transforma físicament per culpa dels vigilants. Vam aconseguir pujar bastant i arribar a la capa opaca externa, la temperatura és cada vegada més baixa a mesura que pugem. Però novament vam ser atrapades i retornades.

El quedar-nos aquí ha generat efectes que ens fan sentir intruses i poc estimades, les aus migren en altres dates, canvis ens els cicles d’aparellament, sectors amb escassetat d’aigua. Les incerteses creixen i quan això passa tots posen el seus focus d’atenció sobre nosaltres, però no fan res amb els vigilants, que es van acumulant cada dia més i encara que prenguin mesures per a deixar d’enviar vigilants el més aviat possible, els que hi són perduraran molt de temps impedint que puguem sortir.

Espero que demà ho puguem aconseguir...
  • Hits: 197

ESCOLA D'ESCRIPTURA

EUSKAL ETXEA

AEELG

EDITORIAL GALAXIA

METODE

INVESTIGACIÓN Y CIENCIA

EL HUYAR

AELC

BIBLIOTEQUES DE BARCELONA

ESCUELA DE ESCRITORES

ESCUELA DE ESCRITORES

IDATZEN

EFERVESCENCIA