Skip to main content

L'èxode dels klepetians

En el sistema estel·lar de les Estrelles Olímpiques, cada 700000 anys llum es produeix una alineació que genera energia quàntica i fractals colorits. En el petit planeta Poliedro viuen els Kepletians, éssers quàntics amb habilitats excepcionals en l'ús de poliedres. Aquest any, el seu objectiu és guanyar els Fractals Olímpics, una competició que desafia la comprensió convencional dels humanoides.

Els Kepletians tenen la capacitat d'existir en realitats simultànies, el que els permet utilitzar la superfície de Boy, una estructura matemàtica de curvatura constant negativa, com a escenari per mostrar el seu domini de la geometria no euclidiana. Cada vegada que tenen èxit en els desafiaments, s'emeten rajos gamma que il·luminen el cel estel·lar de Poliedro i són rebuts amb entusiasme i aplaudiments pel seu poble.

No obstant això, aquest any és desafiador. Han d'enfrontar-se a l'enigma del nombre de Graham, una xifra massiva que supera qualsevol comprensió i representa el límit del coneixement matemàtic. Els Kepletians van desafiar les barreres de l'espai i el temps, però malgrat els seus esforços, no van aconseguir trobar la solució desitjada i van sorgir teories extravagants, o potser no? Un d'ells va proposar la música com a comunicació universal, traduint les complexos fórmules en notes musicals. El resultat va ser una simfonia quàntica que va ressonar per tot el sistema estel·lar. I és que ja ho deia Sebastian Bach i fins i tot Pitàgores: les matemàtiques i la música van de la mà. Així doncs, en el proper cicle galàctic, les civilitzacions de les Estrelles Olímpiques s'uniran en un festival de fractals musicals on els Kepletians utilitzaran els poliedres de Keplet-Poinsot com a instruments, perquè ¿qui diu que no a la diversió?
  • Visto: 174