USUARI
(opcional)
(opcional)
El nom d'usuari és la paraula que faràs servir per accedir al compte de Inspiraciència. El pseudònim és el nom amb ell que signaràs els teus relats i així apareixeran publicats al web.
Please use a valid mail address
Bad Password
Passwords do not match
(opcional)
(opcional)
Si presentes el teu relat com a part d'una activitat realitzada a l'aula, t'agrairem que indiquis el teu centre educatiu, localitat i curs. A més, pots informar el teu centre que enguany el professorat pot optar al premi especial De ciències i de lletres.
(opcional)
(opcional)
(opcional)
(opcional)
Es recomana incloure un número de telèfon d’ús habitual per a poder localitzar a la persona en el cas de resultar finalista. Si l’usuari és menor d’edat, es pot facilitar el telèfon dels pares, el tutor legal o del centre educatiu.
(opcional)
(opcional)
(opcional)
Les dades personals només s'utilizaran amb finalitats estadístiques i en cas necessari per a contactar amb els participants.
(opcional)
Les dades incloses en el formulari de participació d’Inspiraciència es tracten a l'empara del que es preveu a l'apartat e) de l'article 6.1 del Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades per la (Delegació del CSIC a Catalunya), en l'exercici de la seva funció divulgativa. S'utilitzaran per posar-se en contacte amb els participants i després del lliurament de premis del concurs seran eliminades. Té dret a presentar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i a exercir, d'acord amb l'article 21 del citat Reglament, el dret a oposar-se a la recepció de correus. En el cas que així ho desitgi -o d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió o portabilitat- pot cancel·lar la seva participació comunicant-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., especificant, si s’escau, els supòsits pels quals no vol que es tractin les seves dades i correu electrònic. Pot així mateix contactar amb el delegat de protecció de dades del CSIC: jose.lopez.calvo@csic.
Configuració bàsica
(opcional)
Cancel·lar