USUARI
(opcional)
(opcional)
El nom d'usuari és la paraula que faràs servir per accedir al compte de Inspiraciència. El pseudònim és el nom amb ell que signaràs els teus relats i així apareixeran publicats al web.
Please use a valid mail address
Bad Password
Passwords do not match
(opcional)
La data de naixement serà utilitzada per determinar la categoria en la qual l'usuari participa. Si vas néixer abans del 7 de juny de 2012 participaràs en la categoria adult, en cas contrari en la de joves. Assegura't d'introduir correctament la teva data de naixement, d'això depèn que participis en la categoria que et correspon. Per tant, no es podrà corregir, i participar en una categoria incorrecta et desqualifica i invalida per participar en el concurs
(opcional)
(opcional)
Si presentes el teu relat com a part d'una activitat realitzada a l'aula, t'agrairem que indiquis el teu centre educatiu, localitat i curs. A més, pots informar el teu centre que enguany el professorat pot optar al premi especial De ciències i de lletres.
(opcional)
(opcional)
(opcional)
(opcional)
Es recomana incloure un número de telèfon d’ús habitual per a poder localitzar a la persona en el cas de resultar finalista. Si l’usuari és menor d’edat, es pot facilitar el telèfon dels pares, el tutor legal o del centre educatiu.
(opcional)
(opcional)
(opcional)
Les dades personals només s'utilizaran amb finalitats estadístiques i en cas necessari per a contactar amb els participants.
(opcional)
Les dades incloses en el formulari de participació d’Inspiraciència es tracten a l'empara del que es preveu a l'apartat e) de l'article 6.1 del Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades per la (Delegació del CSIC a Catalunya), en l'exercici de la seva funció divulgativa. S'utilitzaran per posar-se en contacte amb els participants i després del lliurament de premis del concurs seran eliminades. Té dret a presentar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i a exercir, d'acord amb l'article 21 del citat Reglament, el dret a oposar-se a la recepció de correus. En el cas que així ho desitgi -o d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió o portabilitat- pot cancel·lar la seva participació comunicant-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., especificant, si s’escau, els supòsits pels quals no vol que es tractin les seves dades i correu electrònic. Pot així mateix contactar amb el delegat de protecció de dades del CSIC: jose.lopez.calvo@csic.
Cancel·lar

© 2022-2023 Inspiraciencia. Todos los derechos reservados. Los textos, ilustraciones, fotografías y documentos son propiedad de sus respectivos autores. Los relatos ganadores podrán ser publicados en medios físicos y digitales, siempre mencionando la autoría. Imágenes: Freepik, Unsplash