Skip to main content
USUARI
(opcional)
(opcional)
El nom d'usuari és la paraula que faràs servir per accedir al compte de Inspiraciència. El pseudònim és el nom amb ell que signaràs els teus relats i així apareixeran publicats al web.
Please use a valid mail address
Bad Password
Passwords do not match
(opcional)
(opcional)
(opcional)
Les dades personals només s'utilizaran amb finalitats estadístiques i en cas necessari per a contactar amb els participants.
(opcional)
Les dades incloses en el formulari de participació d’Inspiraciència es tracten a l'empara del que es preveu a l'apartat e) de l'article 6.1 del Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades per la (Delegació del CSIC a Catalunya), en l'exercici de la seva funció divulgativa. S'utilitzaran per posar-se en contacte amb els participants i després del lliurament de premis del concurs seran eliminades. Té dret a presentar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i a exercir, d'acord amb l'article 21 del citat Reglament, el dret a oposar-se a la recepció de correus. En el cas que així ho desitgi -o d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió o portabilitat- pot cancel·lar la seva participació comunicant-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., especificant, si s’escau, els supòsits pels quals no vol que es tractin les seves dades i correu electrònic. Pot així mateix contactar amb el delegat de protecció de dades del CSIC: jose.lopez.calvo@csic.
Cancel·lar