1, 2, 3, SEMBLA QUE TOT VA AL REVÈS

Com cada matí, el dia es va aixecar. Tot semblava anar com sempre però per sort o per desgràcia per a ella no va ser així. Era una persona que tenia tendència a estressar-se fàcilment, i a més era molt ordenada i puntual. Per començar, aquell matí tenia una reunió de treball important -pot ser penseu que això no té rellevància, però era la seva primera reunió i ja anava una mica perduda-.
Aquell dia hi havia petites diferències. Per exemple el temps anava marxa enrere, no eren les 7.00h del matí sinó les 17.00h de la tarde. Les agulles del rellotge giraven en direcció contrària a l’habitual i tot i així el Sol acabava de sortir. Semblava no haver gravetat, més que res, perquè fora de l’habitació res tocava el terra exceptuant el seu cos.
Ella, però, no s’havia adonat ja era una mica carranca i a més, anava massa dormida. Es va aixecar i va anar directa a la cuina a fer-se el cafè, però els petits monstres, fins ara desconeguts, havien canviat la sal pel sucre i allò no hi havia qui s’ho begués i ho va escopir. Estava envoltada de petits tlups, monstres que poden canviar de color, inclús es fan invisibles.
Després de beure el cafè va anar a dutxar-se i de sobte tot el vapor de l’aigua calent va donar forma a un fantasma. Quan va obrir els ulls després d’aclarir-se el cabell, va fer un crit esgarrifant i va agafar la tovallola per sortir ràpidament de la dutxa. Allà va veure que els mobles levitaven! Així, va respirar a fons dues vegades i va mirar l’hora: eren les 15:45h! i les agulles continuaven girant al revés. Llavors, ja va començar a estressar-se. La casa estava tota desordenada, els tlups estaven per tots els llocs, tenia un fantasma al costat i no havia pogut esmorzar. Res del que estava passant tenia cap lògica. Al veure-la tan neguitosa, els petits éssers van decidir donar-li la volta a la situació per ajudar-la. Uns van recollir, altres li van portar la roba i els que estaven més lluny inicialment, la van pentinar. No obstant, dintre del seu cap ressonava una vegada i una altra: què està passant?
Un cop arreglada uns dels monstres es va presentar. Eren d’una empresa que es dedicava a elaborar invents per facilitar la vida a les persones i ella formava part de l’experiment. No estava massa convençuda del que li explicaven però els escoltà igualment amb deteniment. Concretament, havien deixat la casa feta un desastre per així després ordenar-la. Al menjador van posar uns imants per sota dels objectes i quan premien l’interruptor els activaven fent que totes les coses es col·loquessin al seu lloc. Al bany havien utilitzat aigua amb un recorregut que funcionava per diferència d’alçada i amb aquest impuls portaven les coses al seu lloc. En la cuina van utilitzar un robot que rentava i col·locava la vaixella i també, era capaç d’endreçar la roba un cop rentada. També, per fer el llit només van donar a l’interruptor i els llençols es van inflar i van quedar estirats perfectament. L’encarregat de treure la pols de tota la casa era un gos robot amb la cua peluda. Al poder-se fer petit i gran podia arribar a tots els racons de la casa. Pel que fa al fantasma de la dutxa, aquest només era un invent que permetia modelar el vapor i així gastar una broma. Finalment, que les agulles del rellotge giressin en sentit contrari no tenia cap misteri. Els tlups l’havien trencat i havien muntat malament el mecanisme.
Un cop aclarit tot, ella no va quedar gaire contenta, i encara que ells li facilitaven un mitjà de transport gratis i ràpid, ella va decidir marxar en autobús sabent que arribaria tard. Ja havia tingut suficients invents per aquell dia.