La Persona Afortunada

Hi havia una vegada una cèl·lula que vivia en el cos d'un humà. Eixe humà era una persona que no cuidava el seu cos, és a dir que menjava tot tipus d'aliments extranys i no feia esport. Ell era una persona grossa, amb els cabells rossos i bruts , i també una persona baixeta . La cèl·lula és sentia molt mal perquè la persona no sabia que tot el que menjava anava directet a les seues cèl·lules. Com menjava molt ell va fer que el seu metabolisme anara més lent a causa de tot el pes que duien les cèl·lules. Ella és sentia trista perquè no li agradava gens el lloc on havia nascut, perquè com eixa persona vivia tant mal que feia les seues cèl·lules envelliren abans així que ella veia com tota la seua família anava desapareixent.
Fins que un dia eixa persona va anar a Brasil perquè allí feien uns menjars que li encantaven. Quan ja estava allí va veure que no era el lloc que ell s'esperava perquè no li agradaven gens els insectes i casualment com era un dels llocs més humit de tot el món estava sempre ple d'insectes. Fins que per mala sort i per no tindre precaució li va picar un mosquit que contenia la malària i clar com no cuidava a les seues cèl.lules deseguida que es va escampar la malaltia van caure redones totes però sols dos van quedar en peu i precisament eren dos cèl·lules que s'havien vist mai . Eixes cèl.lules van fer que eixa persona poguera sobreviure perquè de seguida es van comensar a reproduir i tot, després d'uns mesos, va tornar a la normalitat.
Eixa persona és pensava que anava a morir-se però quan els metges li van dir que havia superat la malaltia sabia que les cèl·lules que havien fet que sobrevivisqués voldrien viure el que les queda sense problemes per el sobrepés i problemes de més així que és va prometre que és cuidaria al cent per cent.

FI