UN GRAN CIENTÍFIC

Hi havia una vegada un científic brillant amb una ment privilegiada. Aquell fantàstic home li deien, John Cooper. Vivia a Londres, a un barri pobre perquè tenia pocs recursos econòmics. John, tenia una filla i sempre deia, que el que més volia del món era a la seua meravellosa filla Nicky.

Un dia John estava treballant al seu laboratori en un experiment amb uns elements químics prou perillosos. Quan Nicky va arribar a casa va voler entrar al laboratori de son pare però John sabent que la seua filla era molt curiosa i li agradava molt la ciència, li va dir que no podia entrar perquè estava treballant amb uns elements perillosos. Nicky ho va entendre i va anar a la seua habitació

Per casualitat, sense donar-se conter, John havia mesclat els elements en els que treballava amb uns altres, creant un líquid que quan te’l bevies alterava el teu organisme i et posava molt fort durant unes huit hores. Havia provat l’experiment amb un ratolí.

John sabia que aquell descobriment era molt important i va anar a contar-li a Nicky tot el que havia aconseguit, ella es va emocionar molt i per suposat li donà l’enhorabona a son pare, realment es sentia molt orgullosa de la seua faena.

Estava tant content que li va trucar per telèfon al seu amic Petter, que treballa al Govern de Gran Bretanya. Li va contar tot sobre el seu descobriment i sobre les aplicacions beneficioses que podria tindre, mai va pensar que algú més podria estar escoltant-lo.

De sobte, John va escoltar un soroll sospitós, va deixar caure el telèfon i quan anava a eixir del laboratori per veure que passava, va aparéixer un home apuntant al cap de la seua filla amb una pistola.

L’home volia la mescla a canvi de la vida de Nicky, però John, en un micro segon i sense saber com, va reaccionar ràpidament i va beure un glop, al moment es va posar molt fort i en un moviment ràpid va deixar a aquell home al terra, nugat de peus i mans.

Petter ho va escoltar tot a l’altra banda de la línia i va enviar de seguida a la “Polícia Especial” per portar a John i a Nicky a un lloc segur, a les oficines del Govern on ell treballa.

Una vegada allí, van parlar del seu descobriment amb el President i els Ministres. Quan van analitzar tots els beneficis que podia tindre i van escoltar tots el projectes que tenia John van decidir contractar-lo com a investigador, per a treballar per al Govern, i a Nicky també, com ajudant fins que acabara els estudis i després amb una plaça d’investigadora per a ella.

Aquesta és la història d’ un científic amb pocs recursos que gràcies al seu esforç i perseverància ha aconseguit que el seu treball siga reconegut i ajude a millorar la societat.