ESTRANY ESDEVENIMENT

Corria l'any 2013 quan una catàstrofe va ocórrer al voltant del món, que per desgràcia dur més de vint anys. Hi ha rumors de com i on va començar tot, us explicaré la més coneguda. Un home de Texas es va anar a l'hospital ja que es trobava malament a causa d'una picada d'una vespa. Pot ser que pensis: per què va a anar-hi si només és una petita picada? Doncs no només era una picada, la vespa contreia una infecció anomenada cordyceps; en teoria només afecten a organismes diminuts per així manipular el seu comportament. La infecció va ser cap més per la seva desgràcia. L'home ja infectat va infectar gairebé tot l'hospital. Les notícies van volar, tan aviat de com va sortir a la llum. Tothom es va anar el més lluny que podien estar de la infecció.
Ara, vint anys més tard, les coses han millorat, però encara segueix havent infectats i encara sense la cura per la infecció. Vivíem envoltats d'una reixa que cobreix tota la ciutat. També estem envoltats de militars que vigilen l'entrada i sortida, a més de controlar que no hi hagi cap infectat. Durant aquest temps hem vist com els infectats passen per diferents etapes fins a convertir-se en "chasqueadors", així és com els anomenem, ja que no poden veure, només es guien per l’oïda.
Quan estava passejant pel carrer parlant amb els companys, un chasqueador va sortir del no res i em va mossegar. Els militars ho van veure, així que van decidir matar-me, dient -No hi ha cura, així que ja saps el que et toca- i amb això em va disparar.
Així va ser el somni que vaig tenir la nit pasada. Tot el que ha passat només va ser un malson. Crec que de tant jugar a videojocs la meva ment somia coses que no vull viure-les, encara que només fos un somni.