EL PROJECTE TRIPALOSKI

Es l'any 2527, estem en plena guerra contra els éssers del planeta 665-12P més conegut com Manjun, que són físicament superiors a nosaltres, però nosaltres som més inteligents.
Uns científics russos han creat una espécie de droga que ens fa més forts durant 3h, però resulta que no es del tot eficaç, per tant els russos creen una millor.

L'agent especial Kowalski, tripulant de la nau 223-A és el 1r subjecte de prova, quan li injecten la droga, li fan varies proves, i al comprovar que tot va bé, puja a la nau de grans dimensions ( 223-A ).
Quan passa un dia de viatge cap a Manjun, el seu equip nota uns cambis mentals sobre l'agent Kowalski, que està més agresiu i descontrolat. Pasen uns dies i sembla que Kowalski ja no és el que era, va atacar al seu company Hangaru-chan, mossegant-li la part inferior de la mandíbula, causant-li greus infeccions i un dolor insoportable. Els altres tripulants el van retenir a una cambra criogenitzadora, que el mantendria segur i apartat per fer-li observacions mèdiques. Detecten que en ell ha crescut un virus que mai abans havien vist, es tracta d'un paràsit que s'alimenta de les cèl·lules del cos que crea descomposicions i pérdues de la raó, i quan ja no queda més aliment infecta el cervell i va en busca de noves víctimes per reproduir-se i així propagar la seva epidèmia, els investigadors mèdics l'anomenen 33-H o també conegut com el nom en clau: Tripaloski.

Un asteroide impacta amb la nau i destrueix el refrifgerador del sistema, el que fa que els sistemes de criogenització fallin i l'agent Kowalski quedi lliberat. L'agent especial Hangaru-san mostra síntomes d'infecció amb aquest virus, per tant ha de ser immediatament executat, els altres tripulants s'armen amb LP-449, que és un llençador de raigos Gamma que pot causar grans cremades quan el raig toca la pell, i si el contacte es manté durant 2 segons o més desintegra les cèl·lules de la zona del impacte.
Quan la tripulació decideix executar a Hangaru-san envien a Bunk-Guru a que l'executi. Entra a la sala d'execució sol, i l'apunta amb l'arma, pero no s'espera que l'agent. Els altres membres de la tripulació s'asseventen d'això i fugen al bloc E i avisen als generals de que uns subjectes perillosos estàn rondant per el transbordador. Un dels generals envia a un escuadró d'exterminació del qual només torna una persona sense braç dret, i avisa de que se'l ha tingut que tallar perquè sino s'infectava. Els altres tripulants van decidir fugir al bloc C del escuadró 43 que era on estarien més segurs amb les seves portes reforçades amb acer i fibra de carboni, van anar armats amb LP-449, i granades d'hidrogen de vuitanta-tres megatones. Arriben i fiquen obstacles per impedir el pas dels triupants infectats, pero es troben una sorpresa, un dels seus companys estava infectat, perquè el el virus ha mutat i es pot circular per l'ara, pero si la víctima s'infecta així, tarda 2h més en produir l'efecte. Dubten entre executar-lo o no, però abans de que li tallin el cap, la víctima Jean Pére Lemonde, cau mort, perquè el virus fa el seu efecte ràpidament, per tant surt de la seva vía oral per infectar els altres membres tripulants, però hi havia una persona que estava fora del bloc, vigilant l'entrada dels infectats, sent una cosa dins de l'habitació, i decideix investigar, Pedrito Jiménes de los Santos de Guadalupe, queda infectat amb el virus que hi havia dins del quadrant, i els altres que estàn infectats li diuen que s'envagi perquè sino es contagia, i li comuniqui la presència del virus en aquesta nau al capità.
Quan el jove Pedrito Jiménes de los Santos de Guadalupe arriba a la sala del comandant Pompeu Otaola Vilanova de Montuic, l'informa del virus que ronda per la nau, el comandant, decideix agafar el control de la nau, però en aquell moment, Pedrito Jiménes es transforma per complet en un infectat. Però el virus ha mutat i és més intel·ligent, per el que es sap els punts cardinals d'un humà. Pedrito Jiménes mossega al comandant Pompeu Otaola Vilanova a la nuca, el que fa que l'infecció sigui immediata, el virus muta per última vegada i pren el control del cervell, pren el control de la nau, el comandant, infectat per el virus Tripaloski, cambia el romb de la nau cap al nostre sol, gràcies a la tecnologia punta, van a la velocitat de la llum, 300.000km/s, arriben en 10 min, el comandant, està apunt d'arribar a la nostra estrella, quan la calor desmesurada del sol fon la nau, i tothom mor incinerat per la incandescent estrella, el sol.
Zoila Meza