La història d'un somni imposible

LA HISTÒRIA D’UN SOMNI IMPOSIBLE
Aquesta és la història d'un científic anomenat Electro que es va cansar del món i va treballar la resta de la seva vida en el seu somni: poder volar.
Va pensar que si podia volar seria la persona més temuda de tot el món, i això el va motivar encara més.
Un dia Electro va explicar aquest somni als seus amics més propers i aquests li van dir que estava boig i això el va enfadar moltíssim.
Així, va començar a donar-li forma al seu projecte. Va pensar que el millor seria crear un vestit indestructible que li permetés volar. També, va pensar que el vestit hauria de tenir àtoms ultra perillosos per a poder destruir tot el que volgués i nou mesos després ja tenia la seva obra magnífica.
El primer que va fer va ser saltar i fer molta força contra el nucli de la terra i al final, es va enlairar. Ho havia aconseguit, estava volant.
Ara, el seu següent objectiu era crear por. Va començar destruint tots els monuments més importants del món. L’espècie humana estava atemorida, fins que va aparèixer Protoman, un super heroi d'una altra galàxia.
Protoman li va donar l'oportunitat a Electro de reflexionar sobre el que estava fent i tornar a ser normal, però ell no va voler.
Malauradament, al final només un d'ells dos quedaria viu. La seva lluita va ser tan llarga que el món s’anava destruint a mesura que passava el temps però ja al final, un error en el vestit de Electro va provocar que acabés cremat dins del nucli de la terra.
D’aquesta manera i afortunadament, el món va tornar a ser normal.