El somni del Pere

Hi havia una vegada un noi que es deia Pere, ell era un home feliç i alegre, tenia 14 anys. Vivia en un planeta a les afores del Sistema Solar, un planeta de pagesos. La família d'en Pere tenia un hort amb un bestiar, tenia vaques, ovelles, gallines... el somni d'en Pere sempre havia set ser l'atleta més ràpid del món, però ho tenia una mica dificil, perquè ell pesava vuitanta quilos i només mesurava 1,60 metres d'alçada.
Un dia mentre el Pere cuidava l'hort, se li va ocorrer una idea, faria pocions magiques de velocitat, perquè havia sentit parlar a la gent que es podien fer pocions et donaven energia, força, invisibilitat, velocitat... Així que es va ficar a fabricar pocions de velocitat, força y energia. El Pere ja havia fabricat totes les pocions que coneixia, ara solament li tocava esperar, perque les pocions requereixen un temps per a que siguin efectives, i que millor forma d'esperar que fent exercici, es va apuntar a classes de bicicleta sobre mar, que era un esport que li agradava molt, ho va fer per perdre quilos.
Van passar dos mesos, totes les pocions estaven a punt, ara en Pere pesava setanta-sis quilos. Va preparar totes les pocions que estaven llestes, en total tres pocions.Amb totes les pocions preparades, va presentarse a les olimpiades. La seva especialitat eren el 100m llisos, i era el seu torn, va sortir escopetejat, anava tercer als 50 metres, va accelerar una mica més i es va ficar en primera posició... I va guanyar la carrera!! El Pere havia fet realitat el seu somni, i no hagués set possible sense les magnífiques pocions!