Robots contra humans

Tinc 33 anys, soc un important criminòleg de Jerusalem... Avui fa “no se” quants anys fa que van matar a Jesús, aquí ja ningú celebra res... Aquí ja no tinc molta feina; ja que tot s’ha convertit en màquines y en robots.
No hi ha guerres, no hi ha assassinats, no hi ha robatoris. Només hi han invents i més invents.
El meu robot ajudant, un matí fred de Gener em va despertar diguin-me que havia de presentar-me en la Embagada Espanyola de Jerusalem urgentment.
Quina sorpresa! Haig de investigar per què els humans s’han cansat de fabricar i programar robots autònoms.
Els robots s’han fet els amos del mon, fan el que volen, i els humans no es senten lliures. Per a això he hagut d’estudiar a diversos científics i investigador de diferents països.
M’he donat conta que els robots només són màquines programades per humans, i que els humans només els volen per no fer tanta feina. Per això els robots s’han enfrontat contra els humans, s’estan apoderant dels humans.
Els homes han decidit no fabricar més, i només volen tenir els necessaris per a les tasques més difícils en els àmbits de la tecnologia i ciència. Els humans han aconseguit que els robots només siguin “màquines”; no com una “espècie humana”.
Com sempre els hem guanyat la batalla als robots.
Han posat un robot a cada lloc. Jo he tornat a treballar en la investigació de crims, i la meva vida ha sigut com havia somiat sempre.
  • Visites: 188