Fora de temps

Vaja! Un altre any que se m’escapa el certamen literari Inspiraciència!
Agafo el mòbil i torno a llegir a la pantalla què hi diu al Facebook: «¡Últimas horas! Todavía estáis a tiempo... A medianoche se cierra el plazo...». No, penso, impossible! Només falta un minut per les dotze de la nit. Com podria en un minut escriure un relat de no més de vuit-centes paraules, rellegir-lo, corregir-lo, formatar-lo i enviar-lo?
Aleshores recordo la transformada de Lorentz segons la qual el temps passa més a poc a poc en funció de la velocitat! Però per aconseguir que el temps vagi més lentament he de viatjar a una fracció molt alta de la velocitat de la llum! Si vull disposar d’una hora per escriure el meu relat hauré de viatjar gairebé al 99,99% de la velocitat de la llum... No, em sembla que no ho aconseguiré! És descoratjador!
He de trobar una alternativa... Potser la solució és viatjar al passat! Però, és possible viatjar a través del temps? Suposo que no sóc l’únic que hi ha pensat, però si fos possible viatjar-hi, per què no tenim constància de ningú que hagi vingut del futur? Potser és que se n’amaguen? Perquè imaginem-nos el daltabaix que podria provocar que algú vingués del futur i es carregués a un dictador... o al contrari! A un llibertador d’un poble oprimit!
No sé, no sé... hi estic donant massa voltes i ja han passat més de dues hores des que m’hi he posat...
Ja he fet tard... teòricament! Però... No, no em vull rendir! Segur que si tanmateix jo no puc anar a la velocitat de la llum i, de fet, no he pogut alentir el temps per pode escriure el relat; i d’altra banda, tampoc he pogut viatjar al passat... qui diu que si penjo el relat no arribarà a temps?
Ho intento, però no recordo la contrasenya.
Reviso els meus correus antics, però l’únic que veig és un correu que em porta a un enllaç per restituir la contrasenya. Res! No em serveix!
Torno a accedir a la pàgina d’Inspiraciència i miro de restituir-la un altre cop. Però ara resulta que em dóna un error!
Tot sembla confabulat contra meu!
Tot i estar fora de termini, no em rendeixo!
... Però no hi ha manera! Torna a sortir el missatge «Ha fallat el restabliment de contrasenya: Adreça de correu vàlida»
Provo de tornar a enregistrar-me des d’un altre compte de correu. Funciona! Ara he d’esperar a rebre el correu de confirmació...
Per fi! Ja sóc dins!
... i si ara quan el pengi ha entrat en termini... t’imagines!? Seria la prova que els viatges a través del temps sí que són possibles!
  • Visites: 273